ESENLER GÜVEN SPOR KULÜBÜ’NDEN BÜYÜK BAŞARISI!

ESENLER GÜVEN SPOR KULÜBÜ’NDEN BÜYÜK BAŞARI: SUMMER CUP TURNUVASINDA İKİNCİLİK

Esenler Güven Spor Kulübü, Summer Cup Turnuvasında gösterdiği üstün performansla ikinci olmayı başardı. Bu büyük başarılarından dolayı kulübümüzü gönülden tebrik ediyoruz.

SPONSORLARIMIZIN DESTEĞİYLE BAŞARIYA ULAŞIYORUZ

Kulübümüzün sponsoru olan Sema Kırtasiye’nin işletme sahibi Sayın Salih Kartal’a özellikle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Turnuvada kazandığımız kupayı kendisine takdim ederken, Kartal’ın gençlerin yanında olma konusundaki kararlılığını bir kez daha gördük. Kartal, “Esenler Güven Spor Kulübü’ne verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz ve gençlerin yanlarında oluyoruz. Hem ders programlarında hikaye kitapları ve okul eşyalarıyla, hem de sosyal faaliyetlerinde destek olmaktan gurur duyuyoruz,” dedi.

GENÇLERİN YANINDA OLMAK BİZİM GURURUMUZ

Esenler Güven Spor Kulübü Başkanı Hakan Kalaycı, gençlerin her zaman yanlarında olduklarını ve onları desteklemeye devam edeceklerini vurguladı. Kalaycı, “Gençlerimizin sosyal faaliyetlerinde ve eğitim hayatlarında yanlarında olmak bize gurur veriyor. Esenler Güven Spor Kulübü olarak gençlerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz. Spor yapan çocuklara destek olmak, hem onlar için hem de bizim için büyük bir anlam taşıyor,” dedi.

GELECEK SEZON İÇİN BÜYÜK HEDEFLER

Esenler Güven Spor Kulübü, gelecek sezonda Amatör Lig’de de şampiyonluklar yaşamayı hedefliyor. Başkan Kalaycı, “İnşallah bu kupa gibi büyük kupalar kazanmak isteriz. Gençlerimizin azmi ve yetenekleriyle nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum,” ifadelerini kullandı.

Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza, teknik ekibimize ve destek veren herkese teşekkür ederiz. Esenler Güven Spor Kulübü olarak, daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir